Trekhaak laten monteren

Als u een trekhaak wilt laten monteren bent u aan het juiste adres bij het trekhaakmontagebedrijf Trekhaakcentrum.nl.

Behalve de beste all-in prijs voor het laten monteren van een trekhaak, bieden we ook een uitstekende service. Via onze kentekentool kunt u uw prijs vinden en een afspraak maken.

Trekhaakcentrum.nl heeft vestigingen in heel Nederland. Er zit dus altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Trekhaakcentrum.nl richt zich uitsluitend op het monteren van trekhaken op personenwagens, bestelauto’s en campers en mag zich dan ook dé specialist noemen in het monteren van een trekhaak op uw auto.

U krijgt van ons deskundig advies over verschillende mogelijkheden voor uw auto. Voor bijna elke auto zijn er meerdere mogelijkheden voor een trekhaak. Gebruiksgemak en veiligheid zijn onze uitgangspunten.

Als merkonafhankelijk bedrijf kan Trekhaakcentrum.nl elk merk trekhaak leveren en monteren. Als service biedt Trekhaakcentrum.nl klanten de mogelijkheid een gratis leenauto mee te nemen (verbruikte brandstof is voor eigen rekening).

Indien u kiest voor een afneembaar trekhaaksysteem instrueren wij u vanzelfsprekend hoe u om moet gaan met uw afneembare trekhaak.

Start de online kentekentool